Bergkerkconcert door West Side Trio

vrijdag, 22 oktober, 2021 - 20:00 tot 21:00
Adres: 
Bergkerk, Bergkerkplein 1, Deventer, 7411 EN
E-mail organisatie: 

Het negende concert in de serie Bergkerkconcerten op 22 oktober a.s. om 20.00 uur in de Bergkerk te Deventer zal worden verzorgd door het West Side Trio. Het concert is zowel live bij te wonen in de Bergkerk als online te volgen via een livestream.

Het West Side Trio is een strijktrio dat uniek is in zijn soort vanwege de bijzondere ‘cross-overs’ die zij maken tussen de traditionele strijkersmuziek en de hedendaagse elektronische muziek. Vera van der Bie (viool & zang), Rani Kumar (viool & zang) and Annie Tangberg (cello & zang) hebben elkaar ontmoet in het Dutch Metropole Orchestra. Zij volgden allen een klassieke opleiding, maar hebben daarnaast ook veel ervaring opgedaan met jazz en popmuziek en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe geluiden en verbreding van hun muzikale horizon.

In de Bergkerk speelt het West Side Trio eigen composities van hun volgende album ‘Alternate Realities’, dat begin volgend jaar zal worden opgenomen. Het gaat over verschillende lagen van realiteit die je kan ervaren, zoals bijvoorbeeld wanneer je opeens middenin een wereldwijde pandemie zit. Verder speelt het trio hun versie van de muziek van Kraftwerk, een Duitse elektropop-band uit de jaren 70. Zij beschrijven een wereld van techniek en computers die inmiddels werkelijk onze realiteit is geworden.

Dit concert is weer live bij te wonen door publiek. Als u er bij wilt zijn kunt u plaatsen reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl , kaartjes kosten € 10 per persoon (studenten en CJP-houders betalen € 5 ). Het concert zal ook via livestream te bekijken zijn op vrijdagavond 22 oktober vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl, dit is gratis te bekijken maar als u ons financieel wilt steunen wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld.